COSTA NAVARINO Δραστηριότητες

COSTA NAVARINO - Golf Experience

Απολαύστε μία παρτίδα Golf στο πρώτο signature γήπεδο Golf 18 οπών στην Ελλάδα, με πλήρεις υπηρεσίες Clubhouse.Μπορείτε να παίξετε στο par-71Dunes Course, δίπλα στη θάλασσα, που έχει σχεδιαστεί από τον πρωταθλητή του US Masters και αρχηγό της Ευρωπαϊκής ομάδας του Ryder Cup, Bernhard Langer σε συνεργασία με την European Golf Design, ή στο κοντινό γήπεδο 18 οπών The Bay Course, σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., με την πανέμορφη θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Στην υψηλού επιπέδου Ακαδημία Golf, παίκτες όλων των επιπέδων επωφελούνται από τις προπονήσεις που προσφέρουν διεθνείς επαγγελματίες παίκτες Golf PGA. Η Ακαδημία προσφέρει, επίσης, και μαθήματα Platzreife “Green Card”.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-90200

NAVARINO OUTDOORS

Ανακαλύψτε την άθικτη ύπαιθρο της Μεσσηνίας με την πλούσια ιστορία και παραδόσεις, μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες διαδρομές περιπάτου και ποδηλάτου για όλα τα επίπεδα, που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες. Στο πλήρως εξοπλισμένο Bike Station, προσφέρεται ευρεία ποικιλία ποδηλάτων υψηλής ποιότητας για αυτούς που επιθυμούν να εξερευνήσουν την ύπαιθρο μόνοι τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-90300

Navarino On Water

Δοκιμάστε Kayaking με φίλους ή πάρτε μέρος σε ολοήμερες ή μισής ημέρας εκδρομές με την καθοδήγηση των καθηγητών της Σχολής. Δοκιμάστε Stand Up Paddle boarding ή Kite surfing, με ιδιαίτερα μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους από έμπειρους εκπαιδευτές. Αξιοποιήστε ορισμένα από τα καλύτερα σημεία στην Ελλάδα για Surf και Windsurf για να μάθετε τα βασικά στοιχεία ή για να εξελίξετε τις ικανότητές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-91149

NAVARINO Under Water

Απολαύστε scuba diving ή snorkeling, σε μία περιοχή που παλιότερα σύχναζαν περιβόητοι πειρατές, όπως ο Κατούλιας στη νήσο Πρώτη. Κολυμπήστε μαζί με τις σπάνιες χελώνες καρέττα καρέττα και εντοπίστε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ψάρια. Επιπρόσθετα παρέχονται μαθήματα Scuba diving, που οδηγούν στην πιστοποίηση PADI, αλλά και ειδικά προγράμματα για παιδιά κάτω τω 10 ετών, οργανωμένα από το Aqua Divers Club a PADI 5* Resort.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-91180

Navarino Yachting

To Navarino Sea Yachting προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στα πολυτραγουδισμένα νερά των ακτών της Μεσσηνίας. Λάβετε μέρος με τον έμπειρο καπετάνιο και το πλήρωμά του σε μονοήμερες εκδρομές με ιστιοφόρο ή μηχανοκίνητο σκάφος και ανακαλύψτε τα μυστικά σε αυτό το σταυροδρόμι αρχαίων πολιτισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-91130 & 91115

NAVARINO RACQUET ACADEMY

Λάβετε συμβουλές και μαθήματα προσαρμοσμένα σε εσάς από επαγγελματίες προπονητές της Ακαδημίας Αθλημάτων Ρακέτας, όπου προσφέρονται Tennis, Cardio Tennis, Mini¬Tennis, Table Tennis, Beach Tennis, Beach Racquets, Squash, Padel, Racquethlon, Badminton και Speedminton.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-91151

Anazoe Spa

Το Anazoe Spa, έκτασης 4.500 τ.μ., προσφέρει μια ευρεία ποικιλία θεραπειών, που βασίζονται σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς της Αρχαίας Ελλάδας. Αποκλειστικές θεραπείες που ενσωματώνουν αποκλειστικά τοπικά προϊόντα προσφέρονται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με παροχές που περιλαμβάνουν θερμοαγωγές, σε εσωτερικές πισίνες θαλασσοθεραπείας, ice grotto rooms, showers ατμού και σάουνες με βότανα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-90100

DINING & SHOPPING experience

Ξεκινήστε ένα διαπολιτισμικό ταξίδι σε αποκλειστικούς χώρους, όπου προσφέρονται διεθνής και ethnic κουζίνα, αλλά και παραδοσιακά τοπικά πιάτα. Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στη χρήση φρέσκων συστατικών, που προέρχονται από τοπικούς προμηθευτές. Ορισμένοι από τους χώρους εστίασης βρίσκονται ανάμεσα στα cafe και στα bars, στο γεμάτο παλμό κέντρο της Αγοράς, Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας σε πάνω από 12 καταστήματα, όπου προσφέρονται διεθνείς επώνυμες συλλογές καθώς και χειροποίητα αντικείμενα και τοπικά προϊόντα.

Ορισμένα εστιατόρια απαιτούν κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο 27230-91130 & 91115